3D simulatie borstvergroting

Een borstvergroting is dè cosmetische ingreep met de hoogste tevredenheid.  Verwachtingen en wensen spelen hierbij een grote rol en verschillen per persoon. Een persoonlijk advies en maatwerk zijn hierbij essentieel. Dat maakt een borstconsult ook altijd zo bijzonder. Door goed te luisteren naar iemands wensen, precies de maten in te meten en uitgebreid te passen met pasvolumes kunnen wij een ‘perfect fit’ advies geven met de gewenste look van de borsten. Door de 3D simulatie kunnen we nu ook goed weergeven hoe de vergrote borsten er bloot uit komen te zien.

3D simulatie

De procedure is simpel; ik film de borsten rondom met een iPad die uitgerust is met een ingenieuze dubbele lens. Na een paar minuten heeft het softwareprogramma een driedimensionale versie van mijn torso gemaakt. En na het invoeren van de gewenste grootte en vorm prothese, verschijnen de gesimuleerde vergrote borsten op het scherm in bewegende beelden en kunnen vergeleken worden met de huidige situatie.

3D als toevoeging

Wij blijven de 3D simulatie als een mooie toevoeging zien, maar niet als een vervanging van ons persoonlijk gesprek en advies. Wij blijven tijd en aandacht schenken aan uw verhaal, wensen en lekker uitgebreid passen met de pasvolumes. Je moet ook een gevoel krijgen bij ons, de kliniek maar ook hoe zie ik er in kleding uit en verschillende shirtjes passen. Hoe je vergrote borsten er dan bloot uit zien, is echt een hele mooie toevoeging. We kunnen ook mooi naast elkaar zetten hoe iets meer of iets minder er dan uit zou komen te zien, of asymmetrie laten zien. Al die beelden kun je ook laten bewegen.

 

We zien je graag op ons persoonlijk 3D consult in Amsterdam of Hilversum.