Algemeen

Video cosmetisch plastisch chirurg

dr Laura Zaal is cosmetisch plastisch chirurg in Velthuis kliniek Hilversum en Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in borstcorrecties, lichaamscorrecties en ooglidcorrecties. Zij heeft onlangs het eerste digitale cosmetische lifestyle magazine van Nederland gelanceerd.

Amerikaanse cijfers cosmetische ingrepen 2014

Uit onderzoek blijkt, dat de Amerikanen in 2014 $ 12 biljoen dollars hebben uitgegeven aan cosmetische procedures en zijn er meer dan 10 miljoen chirurgische en niet chirurgische procedures verricht.

Perfecte selfie; stijging cosmetische correcties onder 30 jaar

Selfies maken is een dagelijkse gewoonte voor de 'Millennials', maar voor de perfecte foto is meer nodig dan de juiste camera hoek. Imperfecties worden duidelijker getoond door de selfie camera lens. Volgens een Amerikaans onderzoek heeft dit geleid tot een significante stijging in cosmetische correcties onder ' Millennials' in Amerika.

Borstimplantaten registratie wereldwijde primeur

Met de lancering van het borstimplantaten registratie zijn plastisch chirurgen in Nederland wereldwijd koploper als het gaat om de registratie van implantaten. Het register is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

NVPC reclame regels cosmetische ingrepen

De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) heeft de regels voor reclame voor esthetische chirurgie begin dit jaar aangescherpt. Met de...

Beauty tips voor de zomer!

Hoe lekker dat warme zonnetje ook is, en hoe fijn een kleurtje ook is, de zon is de grootste boosdoener als het gaat om huidveroudering. Maar ook zien we het voorkomen van huidkanker schrikbarend toenemen.

Belang ZKN keurmerk voor privé klinieken

Om als cliënt betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te bieden heeft ZKN, in samenwerking met het onafhankelijke certificeringinstituut KIWA, een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. De klinieken met een ZKN-keurmerk, voldoen aan zeer strenge eisen. Je kunt er dus van uitgaan dat je bij een kliniek met het ZKN-keurmerk aan het goede adres bent.

Minimum leeftijd cosmetische ingrepen

In Nederland is de wettelijk vastgestelde minimum leeftijd voor een cosmetische ingreep 16 jaar. De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC),...

Geluk en plastische chirurgie

Ik wens jullie een gelukkig en gezond 2012! Deze week stond ik in Libelle met een interview over plastische chirurgie en...