Alle Artikelen

Video borstvergroting Lelijke Eendjes

Shelly is een transgender maar heeft nog geen borsten. In het programma Lelijke eendjes van TRL5 met Lieke van Lexmond kun je zien hoe ik een borstvergroting bij Shelly doe.

Nieuw; borstvergroting behandel app

Samen met Velthuis kliniek heb ik een persoonlijk behandelplan app voor borstvergroting gerealiseerd. Deze app biedt op efficiënte wijze alle informatie omtrent de behandeling. Lekker overzichtelijk bij elkaar op je mobiel zonder te zoeken tussen alle papieren.

Nieuw seizoen Lelijke eendjes

Vanaf donderdag 2 februari 21.30u op RTL 5 start weer een nieuw seizoen Lelijke Eendjes. In de eerste aflevering is plastisch chirurg Felicia Smits te zien.

Houdbaarheid borstimplantaten

Geen enkele borstimplantaat kan een levenslange houdbaarheid beloven. FDA goedgekeurde implantaten hoeven niet elke 15 jaar vervangen worden, maar wel goed gecontroleerd te worden. Niet FDA goedgekeurde implantaten adviseren wel na 15 jaar hun implantaten te vervangen.

Onderzoek IGZ borstimplantaten

Wereldwijd wordt door alle Inspectie voor Gezondheid het gebruik van borstimplantaten veilig geacht. Er zijn 5-10 miljoen vrouwen met borstimplantaten. De IGZ wil naar een kleine hele specifieke groep vrouwen extra onderzoek doen.

Nieuw; 3D simulatie borstvergroting

Een borstvergroting is dè cosmetische ingreep met de hoogste tevredenheid. Hierbij zijn maatwerk en persoonlijk advies essentieel. Wij kunnen nu met ons 3D simulatie systeem in bewegende beelden laten zien hoe uw borsten er bloot vergroot uit zouden zien. Wij zien dit als een mooie toevoeging en blijven uitgebreid naar uw wensen luisteren en aandacht geven aan het passen met pasvolumes.

Video cosmetisch plastisch chirurg

dr Laura Zaal is cosmetisch plastisch chirurg in Velthuis kliniek Hilversum en Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in borstcorrecties, lichaamscorrecties en ooglidcorrecties. Zij heeft onlangs het eerste digitale cosmetische lifestyle magazine van Nederland gelanceerd.

Vlog dag van de operatie; borstvergroting

Hoe ziet de dag van de operatie er uit? Maaike laat zien hoe haar dag van haar borstvergroting eruit ziet. Wat moet je thuis voorbereiden? Haar aankomst in Velthuiskliniek Hilversum. De voorbereidingen op de operatie zelf en hoe wordt zij wakker. Een heel illustratieve vlog. Veel kijkplezier.

Consult borstvergroting video

Wat houdt een consult voor borstvergroting in? Hoe zit het met ronde en anatomische protheses en met wel of niet dual plane? Je kunt het zien in deze video.

Q&A borstvergroting

In deze video stelt Maaike van de leukste rimpelblog van Nederland, Furrow, aan mij de op haar blog meest gestelde vragen over...

Volg de borstvergroting van Maaike

Volg de borstvergroting van Maaike van de leukste rimpelblog Furrow. Waar moet je allemaal aan denken, wat moet je regelen en hoe zit t allemaal. Dit is haar eerste video over waarom zij een borstvergroting wil.

Amerikaanse cijfers cosmetische ingrepen 2014

Uit onderzoek blijkt, dat de Amerikanen in 2014 $ 12 biljoen dollars hebben uitgegeven aan cosmetische procedures en zijn er meer dan 10 miljoen chirurgische en niet chirurgische procedures verricht.

Perfecte selfie; stijging cosmetische correcties onder 30 jaar

Selfies maken is een dagelijkse gewoonte voor de 'Millennials', maar voor de perfecte foto is meer nodig dan de juiste camera hoek. Imperfecties worden duidelijker getoond door de selfie camera lens. Volgens een Amerikaans onderzoek heeft dit geleid tot een significante stijging in cosmetische correcties onder ' Millennials' in Amerika.

Borstimplantaten registratie wereldwijde primeur

Met de lancering van het borstimplantaten registratie zijn plastisch chirurgen in Nederland wereldwijd koploper als het gaat om de registratie van implantaten. Het register is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

Hype in Amerika: schaamheuvel lift

Een hype in Amerika dit jaar: de schaamheuvel lift of correctie. Ingegeven door nieuwe lingerie en badkleding collecties, laten modellen met lage broekjes deels een platte schaamheuvel zien.