Bikini’s en borstvergroting

borstvergroting

De bladen staan er vol van, borsten en bikini’s en of ze wel of niet een borstvergroting hebben gehad.
In Italie gaan ze zelfs zover dat ze ook rode pijlen zetten bij wat ze niet mooi vinden. Overal duiken er ook vakantiekiekjes op van bekende Nederlanders in bikini met hun kinderen op het strand.

Borsten en bikini’s

Mooie gevulde borsten in je bikini, een wens van bijna alle vrouwen. Maar wat is nu mooi? Uiteraard is dit ontzettend persoonlijk maar verschilt ook per cultuur. Maar waar de meeste vrouwen het wel over eens zijn, is dat wij het niet mooi vinden als de bovenkant van je bikini niet gevuld is en eerder leeg is. En als je op je zij ligt, ziet het er helemaal zielig uit. Kijk, in je beha kun je tegenwoordig met prachtige vullingen en push-up een behoorlijke vulling creeeren in je kleding. Ook dan blijf je die leegte aan de bovenkant houden, maar valt natuurlijk minder op dan in je bikini.
Uiteraard zijn er ook bikini’s die meer ondersteuning en vulling geven, maar die vullingen worden een soort spons in het water. Ik hoor altijd prachtige verhalen van moeders die dan vertellen dat als mamma gaat zwemmen, ze bijna blijft drijven en na het zwemmen eerst haar bikini moet leeg knijpen.

Borstvergroting en bikini

Waar de meeste vrouwen het ook over eens zijn, is dat grote ronde borsten in bikini’s ook niet mooi zijn. En wees eerlijk, we kijken allemaal op het strand naar elkaar, mannen en vrouwen. Dus hoe krijg je dan wel een mooie borstvergroting wat mooi staat in je bikini? Hiervoor zijn 3 dingen essentieel.

Je moet voor een goede bedekking kiezen van de prothese, je moet een juiste vorm en maten van de prothese kiezen die past bij je figuur en borsten. En je moet een juiste volume kiezen passend bij je wensen en figuur. En dit verschilt per persoon en dat maakt dat bij een borstvergroting met uiterste zorg en interactie tussen plastisch chirurg en vrouw de juiste keuzes gemaakt moeten worden. En dit maakt waarom ik borstvergrotingen zo ontzettend leuk vind om te doen.