Video borstvergroting Lelijke Eendjes

Voor het televisie programma Lelijke Eendjes op RTL 5 gepresenteerd door Lieke van Lexmond, heb ik bij Shelly een borstvergroting gedaan.

Transgender

Shelly is een transgender en heeft een relatie met Roel. Shelly heeft na vele psychologische testen enige tijd geleden haar geslachtsorgaan laten corrigeren. Borsten heeft zij ondanks de hormoonbehandelingen niet ontwikkeld. Shelly voelt zich daarom nog steeds geen vrouw en schaamt zich erg voor het niet hebben van borsten.

Lelijke eendjes

Een borstvergroting wordt niet vergoed, ook niet bij Shelly. In het programma Lelijke eendjes proberen wij mensen te helpen die veel moeite hebben met een bepaald deel van hun uiterlijk. Heel veel van onze kandidaten zijn of worden nog steeds gepest. Zij voelen zich daarom een lelijk eendje. Voelen zich heel onzeker, maar zijn zo dapper om hun persoonlijke en aangrijpende verhaal te doen om die kans te grijpen geholpen te worden.

Borstvergroting

Shelly heeft helemaal geen borstontwikkeling, noch in volume noch in vorm. Het luistert daarom heel nauw wat voor soort en type borstprothese je kiest om ook een mooie borst te maken. Aangezien Shelly ook een gedrongen bouw heeft en strakke huid ben je ook beperkt in veel volume te kunnen bieden.

Op de video kun je Shelly haar persoonlijke verhaal horen en kan je zien hoe ik haar borstvergroting doe.