Borstvergroting specialist

Borstvergroting

Als je een borstvergroting wilt ondergaan, of elke andere ingreep, dan wil je natuurlijk een specialist die betrouwbaar is en veel ervaring heeft. Helaas is vandaag weer in diverse media te lezen dat dit niet altijd het geval is.

Sterker nog, Rock G deed zich als gynaecoloog zijnde voor als ‘borstendokter’ en misleidde een hoop vrouwen. Gisteren was de rechtszaak tegen hem en werd pijnlijk duidelijk hoeveel leed hij vrouwen heeft aangedaan.

Dit terwijl een borstvergroting juist een hele dankbare en veilige ingreep is, mits in de juiste handen en setting wordt uitgevoerd. Geen enkele specialist kan een 100% garantie bieden dat er niets kan gebeuren. Helaas konden we dat maar. Belangrijk is dat je weet dat je een superspecialist voor je hebt en dat als er iets is, de nazorg goed geregeld is!

Superspecialist

In mijn vorige blog schreef ik al over de 5 gouden regels voor een cosmetische ingreep van de NVPC. Deze zijn erg belangrijk. Ook laat ik in een informatief filmpje van de Consumentenbond zien waar je allemaal op kan letten bij je keuze voor plastische chirurg en kliniek.

Maar informeer je ook over het aantal ingrepen die je plastisch chirurg verricht van jouw operatie. Het is algemeen bekend dat een specialist die heel vaak een bepaalde ingrep verricht, minder complicaties heeft en een hoger tevredenheids gehalte.

Ik verricht meer dan 300 borstvergrotingen per jaar, met een gemeten tevredenheid van 9.2 en complicatie gehalte lager dan 1%. Maar ook ik kan geen 100% garanties bieden, het blijft een operatie. Ik denk ook dat het noodzakelijk is, iemand eerlijk en open alle voor- en nadelen uit te leggen.

Tijdens een consult probeer ik een persoonlijk advies te geven en zoeken we naar een perfect fit voor jouw borsten. Zijn dingen nog onduidelijk of twijfel je? Vraag gewoon voor de tweede gesprek of bezoek nog een andere kliniek. Je gevoel moet ook goed zijn.