Borstverkleining in Mooj magazine

De tweede editie van Mooj Magazine is online! Het digitale magazine staat nu volledig in het teken van borstverkleiningen. Mooj Magazine is het eerste online informatieve lifestyle magazine op cosmetisch gebied in Nederland. Het magazine zet alle feiten, antwoorden en ervaringen op een rij en wil hiermee vrouwen die een operatie overwegen, voorzien van zoveel mogelijk informatie.

Laura Zaal: “De meeste vrouwen denken lang na en oriënteren zich goed voordat ze het besluit nemen hun borsten te laten verkleinen. Met Mooj Magazine is er nu één plek waar je alle antwoorden op jouw vragen kunt vinden. Wat zijn voor andere vrouwen motieven om de knoop door te hakken? Al je vragen aan de plastisch chirurg, huisarts en radioloog. Hoe zijn de ervaringen? Wordt het vergoed? Hoe zit het met sporten en voeding? Alle mogelijke onderwerpen passeren de revue.”

Behalve interviews met vrouwen die de operatie hebben ondergaan, bevat het magazine belangrijke tips over het kopen van de juiste bh, voeding, bindweefselmassage en bijvoorbeeld tips over sporten.

Het informatieve blad is gratis te downloaden in de AppStore onder Mooj magazine en is alleen compatibel voor iPad. Heb je geen iPad, dan kun je het magazine hier online bekijken. Veel leesplezier