Bovenooglidcorrectie voor het goede doel

bovenooglidcorrectie

Namens Velthuiskliniek mocht ik gisteravond tijdens een charitydinner een bovenooglidcorrectie aanbieden voor het goede doel en wel voor de stichting de ‘Regenboogboom’.

De Regenboogboom

De kracht die het leven kleurt. Dat is de slogan van de stichting de Regenboogboom. Als moeder van 3 kinderen was ik ontroerd toen ik zag en hoorde wat deze stichting doet voor kinderen die het moeilijk hebben.

Je eigen, veilige plek

De Regenboogboom zorgt ervoor dat jij je eigen gevoel van kracht weer terugkrijgt als je als kind te maken krijgt met een ziekte, trauma of handicap. Als je ziek bent lijkt dit vaak het allerbelangrijkste in je leven. Het is dan heel makkelijk om te vergeten dat je ook nog sterk en bijzonder bent. Met liedjes en verhalen laten vrijwilligers van de Regenboogboom je het Regenboogbos ontdekken. Een prachtige, veilige plek waar je even niet hoeft te vechten tegen angst, pijn en verdriet. Een plek waar er alle ruimte is voor jouw fantasie en dromen.

Weet je eenmaal de weg naar het Regenboogbos, dan ga je er gewoon even naar toe als je daar behoefte aan hebt. Je rust er uit. Je wordt er beresterk van. En het lukt je steeds beter om met nare dingen in je leven om te gaan. Ook voor de mensen om je heen is het geweldig om je weer zo te zien.

 

Bovenooglidcorrectie

Gisteravond bleek dat de bovenooglidcorrectie die ik zal verrichten namens Velthuiskliniek, erg geliefd was. Er werd zo goed geboden dat de bovenooglidcorrectie een stuk boven de reguliere prijs verkocht werd. Erg fijn voor de stichting de Regenboogboom natuurlijk. De dame die ik ga opereren sprak ik even na de veiling. Het leuke was dat zij een heel herkenbaar verhaal had. Ze vertelde dat zij steeds opmerkingen kreeg dat zij er zo moe uitziet, terwijl ze dat helemaal niet is. Ook vertelde ze dat ze er al een tijdje over nadacht, maar niet durfde. Deze charity avond gaf haar het stukje moed om het te laten doen.

Een bovenooglidcorrectie is een ontzettend dankbare, veilige en voorspelbare ingreep. Het is zeker niet de bedoeling om je er anders uit te laten zien, maar wel om je er frisser en uitgerust te laten stralen. Wat we ook heel vaak horen is dat mensen het zware gevoel en hoofdpijn klachten kwijt zijn.