Natuurlijk ogende borstvergroting favoriet

Borstvergroting

Verreweg de meeste vrouwen die bij mij op de poli komen voor een borstvergroting, vragen om een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Maar wat is natuurlijk? Dit is namelijk heel persoonlijk en verschilt per individu.

Vrouwen geven zelf aan dat hun borsten bij hun figuur moet passen en in verhouding moet zijn met de rest van haar lichaam. Daarbij willen zij graag dat kleding beter staat, beha’s mooi uitgevuld zijn (en niet leeg aan de bovenkant) en dat bikini’s mooi staan. Ik kan mij hierin helemaal vinden. Een goede borstvergroting maakt slank, geeft taille en vrouwen voelen zich vrouwelijker en zekerder.

Wat vinden mannen de perfecte borsten?

Britse dokters vroegen 1315 mensen (mannen, vrouwen en plastisch chirurgen) om foto’s van verschillende borsten te kijken. Het grootste gedeelte van de ondervraagden gaven aan natuurlijke borstvorm het mooist te vinden. Opvallend, dit waren niet alleen vrouwen, maar ook grootste gedeelte van de mannen dacht er zo over.

Conclusie van dit Britse onderzoek is dat de natuurlijk ogende borsten favoriet zijn, ook onder mannen. Vooroordelen dat mannen grote borsten het mooist vinden is simpelweg niet waar.

Perfect fit borstvergroting

In een blog is het eigenlijk niet uit te leggen wat voor iemand de ideale maat is. Het kiezen van een zoals ik het noem ‘perfect fit’ borstvergroting, is een proces wat ik samen met degene die op consult komt aan ga.

We vragen onder andere naar je wensen? Wat voor type ben je? Hoe wil je je borsten dragen? We gaan uitgebreid de maten van de borsten inmeten en passen met pas volumes. Door te variëren met profielen (projectie) komen we met elkaar tot de perfecte maat.

Voel je welkom op mijn poli!