Video

Anaesthesie bij borstvergroting

Anaesthesie bij borstvergroting Een borstvergroting wordt onder algehele narcose verricht. Deze vorm van anesthesie is zeer veilig en gecontroleerd, maar tijdens een borstconsult vertellen veel vrouwen mij dat zij vooral bang zijn voor de anesthesie.  Ook al duurt de ingreep maar een half uur, toch vinden sommige vrouwen dat een...

Video cosmetisch plastisch chirurg

dr Laura Zaal is cosmetisch plastisch chirurg in Velthuis kliniek Hilversum en Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in borstcorrecties, lichaamscorrecties en ooglidcorrecties. Zij heeft onlangs het eerste digitale cosmetische lifestyle magazine van Nederland gelanceerd.

Video lingerie kopen na borstvergroting

Lingerie kopen na een borstvergroting. Niets lijkt leuker. Maar waar moet je allemaal opletten? Je wilt je nieuwe borsten natuurlijk mooi laten uitkomen. Lianne gaat nieuwe lingerie kopen na haar borstvergroting en laat zich uitgebreid voorlichten.

Vlog dag van de operatie; borstvergroting

Hoe ziet de dag van de operatie er uit? Maaike laat zien hoe haar dag van haar borstvergroting eruit ziet.Wat moet je thuis voorbereiden? Haar aankomst in Velthuiskliniek Hilversum. De voorbereidingen op de operatie zelf en hoe wordt zij wakker. Een heel illustratieve vlog. Veel kijkplezier.

Consult borstvergroting video

Wat houdt een consult voor borstvergroting in? Hoe zit het met ronde en anatomische protheses en met wel of niet dual plane? Je kunt het zien in deze video.

Q&A borstvergroting

In deze video stelt Maaike van de leukste rimpelblog van Nederland, Furrow, aan mij de op haar blog meest gestelde vragen over borstvergroting. Is borstvergroting nog steeds een taboe? Is het veilig? Kan ik weer sporten?

Volg de borstvergroting van Maaike

Volg de borstvergroting van Maaike van de leukste rimpelblog Furrow. Waar moet je allemaal aan denken, wat moet je regelen en hoe zit t allemaal. Dit is haar eerste video over waarom zij een borstvergroting wil.

Bovenooglidcorrectie

Voor het programma De Dokters verricht Laura Zaal een bovenooglidcorrectie.

Buikwandcorrectie jonge moeder

Voor het programma De Dokters heeft Laura Zaal een consult gedaan met een jonge moeder voor een buikwandcorrectie.