Disclaimer

Inhoud van de website

Alle informatie op laurazaal.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, Laura Zaal kan niet garanderen dat alle informatie op de website te allen tijde juist of volledig is. Aan de inhoud van de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Aansprakelijkheid

Laura Zaal is niet aansprakelijk voor enige schade die kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website. Ook is Laura Zaal niet aansprakelijk voor schade die ontstaat uit beslissingen die je maakt op basis van de informatie op deze website.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites. Laura Zaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de informatie die je op deze websites vindt.

Intellectueel eigendom

Alle rechten van intellectueel eigendom met betrekking tot de informatie op laurazaal.nl, zoals teksten, foto’s, en andere grafische materialen, liggen bij Laura Zaal. Het is niet toegestaan om deze informatie te kopiëren, te verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Laura Zaal.

Wijzigingen

Laura Zaal behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Het is raadzaam om deze disclaimer regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.