Totaal Concept

Laura gelooft sterk in een totaal concept aan zorg waarin persoonlijke benadering en aandacht belangrijk zijn en wordt meegedacht met je wensen en herstel. Daarom werkt Laura met twee vaste consulentes die gedurende je hele behandeltraject je persoonlijk aanspreekpersoon zijn, maar ook kun je Laura zelf benaderen met medische vragen.

Wat wil je bereiken?

De meeste vrouwen komen bij Laura met de wens voor een natuurlijk resultaat. Ze willen er niet ‘geopereerd’ uitzien, maar niet alles is maakbaar. Tijdens een persoonlijk consult probeert Laura zo goed mogelijk je wensen en verwachtingen te bespreken en te laten zien waarin eerlijke en transparante uitleg essentieel zijn. Bij een borstvergroting is er bijvoorbeeld een uitgebreide passessie en zal er een 3D simulatie scan gemaakt worden. Er is altijd een mogelijkheid voor een tweede gesprek indien dit gewenst is.

Ingreep

Laura opereert je altijd zelf en is samen met je consulente persoonlijk bereikbaar voor je vragen over je ingreep en herstel.

Follow-up

Laura vindt het belangrijk om ook na langere tijd je te helpen met vragen en controles. Zo heeft zij bijvoorbeeld het unieke MRI follow up programma ontwikkeld om borstimplantaten van haar cliënten te kunnen laten controleren. Zij is hiermee de enige in Nederland die dit verzorgt.